Samenwerking Calvé Pindakaas

en Jumbo-Visma

 

 

Calvé Pindakaas en Jumbo-Visma slaan de handen ineen

Calvé Pindakaas: wie is er niet groot mee geworden? Calvé Pindakaas zit boordevol bouwstoffen waar al generaties Nederlanders groot mee geworden zijn. Het merk is daarom nauw verbonden aan de activiteiten van Team Jumbo-Visma Academy en ondersteunt het plan om meer kinderen kennis te laten maken met het wielrennen en zo hopelijk veel kinderen groot te laten worden in de sport. 

 

 

Jaap van Hulten, Hoofd Team Jumbo-Visma Academy: “Wij hopen nog meer mensen op de fiets te krijgen. Daar hebben wij clinics voor georganiseerd samen met Calvé Pindakaas. Het verhaal is eigenlijk simpel: Hoe meer mensen lid zijn van verenigingen hoe groter de kans dat we goede talenten vinden. Wij zijn ontzettend blij dat we een fors aantal sponsoren hebben, o.a. Calvé Pindakaas, die dit ondersteunen. Dat is ontzettend belangrijk. Zonder die steun zouden we hier simpelweg niet kunnen komen.” 

 

Zwift Race

Naast de clinics hebben honderden leden van Nederlandse wielerverenigingen deelgenomen aan een virtuele Academy Zwift Race. Zij streden in verschillende categorieën tegen leeftijdsgenoten in een online wieleromgeving. De sensatie van een echte wielerkoers is moeilijk te evenaren, maar op deze manier konden de leden van de wielerclubs toch een wedstrijd rijden. In tijden als deze zijn de online activiteiten belangrijk, zo zegt Jaap van Hulten: “Zo hopen we de jeugd fit te houden en zo stimuleren we meteen de wielersport.”

 

Doe mee

Het hele jaar door zijn er leuke acties. Houdt daarvoor onze website en Instagram/Facebook in de gaten.

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en nieuwe producten!