WK Spaaracties

 

Spaar ze allemaal: Oranje Leeuwinnen Pindakaas!

Gek op Calvé Pindakaas en groot fan van onze OranjeLeeuwinnen? Trek dan een sprintje naar jouw dichtstbijzijnde supermarkt en scoor alle persoonlijke Calvé Pindakaaspotten van de WK-basisspeelsters uit het Nederlands elftal!

Image Calve pindakaas potten namen Oranje speelsters

Ontvang een gratis KNVB-doeboek!

Kun jij ook niet wachten tot 11 juni, als ‘onze’ OranjeLeeuwinnen voor het eerst het veld betreden in Frankrijk? Spaar in de gehele WK-maand – die begint op 7 juni – alle persoonlijke Calvé Pindakaaspotten van de WK-basisspeelsters uit het Nederlands elftal. Maak jouw team compleet!

Ontvang tevens bij aankoop van twee potten 350 gram Calvé Pindakaas of verpakkingen van pindakaasrepen een KNVB-doeboek. Geniet van maar liefst 48 pagina’s boordevol leuke spelletjes, puzzels, weetjes en kleurplaten.

Jouw persoonlijke pot Calvé Pindakaas

Zie jij jezelf ook wel tussen de elf WK-basisspeelsters op een pot Calvé Pindakaas staan? Of vind je dat jouw pindakaasliefhebbende vader, zus of vriend een eigen pot heeft verdiend? Zet dan een naam naar keuze op een pot Calvé Pindakaas en maak duidelijk van wie de pot is. Hoef je lekker geen rekening meer te houden met andere eters. Dus eh, ben jij team scheppen, smeren of graven? Bestel jouw gepersonaliseerde pot hier!

 

Lees hier verder!

     Op weg naar het WK    TERUG NAAR KNVB