Zelf Smulsaus maken

Maak deze bekende Calvé Smulsaus nu zelf. Heerlijk als dressing voor salades of als saus bij gehaktstaven, gehaktballen, frikandellen of hamburgers.

Porties

6

Bereidingstijd

5 min

Eetmoment

Diner, Lunch

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 kleine ui
  • 70 gram Calvé Licht & Romig
  • 2 el Calvé Statube Curry
  • 3 el water
  • 1 tl suiker
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    6

    • Energie 48
    • Eiwit 0.3g
    • Koolhydraten incl. vezel 4.8g
    • Koolhydraten excl. vezel 4.3g
    • Suikers 3.5g
    • Vezels 0.5g
    • Vet 3.2g
    • Verzadigd vet 0.3g
    • Onverzadigd vet 2.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 4mg
    • Natrium 95mg
    • Zout 0.24g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C 1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Pel en snipper de ui fijn. Meng alle ingrediënten goed met elkaar en je smulsaus is klaar.