Zelf Smulsaus maken

Maak deze bekende Calvé Smulsaus nu zelf. Heerlijk als dressing voor salades of als saus bij gehaktstaven, gehaktballen, frikandellen of hamburgers.

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 kleine ui
  • 70 gram Calvé Licht & Romig
  • 2 el Calvé Statube Curry
  • 3 el water
  • 1 tl suiker
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    6

    • Energie 48
    • Eiwit 0.3g
    • Koolhydraten incl. vezel 4.8g
    • Koolhydraten excl. vezel 4.3g
    • Suikers 3.5g
    • Vezels 0.5g
    • Vet 3.2g
    • Verzadigd vet 0.3g
    • Onverzadigd vet 2.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 4mg
    • Natrium 95mg
    • Zout 0.24g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C 1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Pel en snipper de ui fijn. Meng alle ingrediënten goed met elkaar en je smulsaus is klaar.