Zelf Caesar Dressing maken

Maak eenvoudig zelf de lekkerste Caesar dressing. Erg lekker bij een simpele salade. Dien deze overheerlijke dressing op in een karaf en laat de gasten het zelf schenken. Ook erg lekker bij een barbecue.

Porties

4

Bereidingstijd

10 min

Eetmoment

Diner, Lunch

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 200 g Calvé Licht & Romig
  • 30 g geraspte parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl worcestershire saus
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 173
    • Eiwit 3.2g
    • Koolhydraten incl. vezel 5.4g
    • Koolhydraten excl. vezel 5.3g
    • Suikers 3.0g
    • Vezels 0.2g
    • Vet 15.5g
    • Verzadigd vet 2.4g
    • Onverzadigd vet 12.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.6g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 24mg
    • Natrium 412mg
    • Zout 1.03g
    • Calcium 8%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Doe de Calvé Licht & Romig mayonaise in een hoge kom en voeg 100 ml water, de Parmezaanse kaas, uitgeperst teentje knoflook en de worcestersaus toe. Mix het met een staafmixer tot een gladde saus.

  2. Doe de caesar dressing in een mooi karafje en serveer bij een salade.