Wraps met vega kip, sla, paprika en knoflooksaus

Wraps met vega kip, sla, paprika en knoflooksaus

Met deze wraps met vega kip, sla, paprika en knoflooksaus van de gourmet mis je het vlees absoluut niet. Zo'n smakelijk vegetarisch wrapje gaat er altijd wel in.

Porties

4

Bereidingstijd

15 min

Eetmoment

Diner, Avondmaal

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

 

 

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • 120 g De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 2 el zonnebloemolie
  • 0.25 krop ijsbergsla, fijngesneden
  • 1 paprika, in reepjes
  • 100 ml Calvé Knoflook Saus
  • Extra nodig: uitsteker van 12 cm Ø cocktailprikkers
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 354
    • Eiwit 10.9g
    • Koolhydraten incl. vezel 29.6g
    • Koolhydraten excl. vezel 28.6g
    • Suikers 5.0g
    • Vezels 4.8g
    • Vet 20.6g
    • Verzadigd vet 3.2g
    • Onverzadigd vet 15.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 1.5g
    • Meervoudig onverzadigde 4.3g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 10mg
    • Natrium 437mg
    • Zout 1.09g
    • Calcium <1%
    • Ijzer 1%
    • Kalium 3%
    • Vitamine C 37%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

  1. Steek kleine tortillawraps uit met de steekvorm.

  2. Bak de vega kip goudbruin in wat zonnebloemolie. Beleg de tortilla met ijsbergsla, de vegakip, paprika en wat knoflooksaus. Rol de wrap op en maak eventueel vast met een prikker.