Veldsla met avocado, frambozen en mozzarella

Heerlijk frisse salade van veldsla en mozzarella. Met een zoete twist door de frambozen, avocado en de Calvé Honing Mosterd dressing. Erg lekker op een warme, zomerse barbecue.

Porties

4

Bereidingstijd

10 min

Eetmoment

Diner, Lunch

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 250 g veldsla
  • 1 avocado
  • 2 bosuien
  • 150 g verse frambozen
  • 125 gram mozzarella (1 bol)
  • 6 el Calvé Dressing Honing Mosterd (naar smaak)
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 230
    • Eiwit 8.8g
    • Koolhydraten incl. vezel 14.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 10.0g
    • Suikers 6.9g
    • Vezels 4.2g
    • Vet 16.1g
    • Verzadigd vet 5.0g
    • Onverzadigd vet 9.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde 6.4g
    • Meervoudig onverzadigde 1.0g
    • Trans vet 0.2g
    • Cholesterol 18mg
    • Natrium 213mg
    • Zout 0.53g
    • Calcium 16%
    • Ijzer 18%
    • Kalium 13%
    • Vitamine C 64%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Was de veldsla en de frambozen en laat uitlekken in een vergiet. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de avocado. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes en snijd de bosuien in ringen.

  2. Verdeel de sla met frambozen over de bordjes, schep er wat avocado, bosui en mozzarella boven op. Schenk over de salade de Calvé Honing Mosterd dressing naar smaak.