Stevige vispakketjes

Heerlijke vispakketjes voor op de barbecue. Hierdoor worden alle smaken van koolvisfilets, rozemarijn en knoflook bewaard en is de vis ook nog eens heerlijk mals en sappig. Dit gerecht maak je pas echt helemaal af met Calvé Mosterd saus.

Porties

4

Bereidingstijd

25 min

Eetmoment

Diner

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

 

 

Ingrediënten

  • 600 g koolvisfilets (4 stuks à 150 g)
  • 2 el olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 rozemarijntakjes
  • 4 el Calvé Mosterd Saus
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 235
    • Eiwit 25.4g
    • Koolhydraten incl. vezel 2.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 1.8g
    • Suikers 1.2g
    • Vezels 0.4g
    • Vet 13.9g
    • Verzadigd vet 1.7g
    • Onverzadigd vet 11.6g
    • Enkelvoudig onverzadigde 5.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.9g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 113mg
    • Natrium 339mg
    • Zout 0.85g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 3%
    • Kalium 15%
    • Vitamine C 1%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

  1. Pel de knoflook en snijd de tenen in plakjes. Leg op 4 grote stukken aluminiumfolie een koolvisfilet. Bestrooi ze met wat peper en verdeel er de knoflook en rozemarijn over. Sprenkel er wat olijfolie over en vouw de folie goed dicht.

  2. Leg de vispakketjes op een hete barbecue en bak de vis in 10 tot 15 minuten gaar. Serveer de vispakketjes op borden en geef de Calvé Mosterdsaus erbij.

Vervang bij de stevige vispakketjes de koolvisfilets eens voor tilapiafilets.