Ingrediënten
- 250 g verse spinazie (blaadjes)
- 1 rode ui (groot)
- 1 el vloeibare margarine
- 200 g zachte geitenkaas
- 75 g pijnboompitten
- 100 g verse frambozen
- 6 el Calvé Slasaus Yoghurt (naar smaak)
- 1 tl grove mosterd
Bereidingswijze
-
Was de spinazieblaadjes en laat goed uitlekken in een vergiet. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Verhit een pan en voeg de vloeibare margarine toe. Fruit de rode ui samen met de pijnboompitten. Snijd kleine blokjes van de geitenkaas.
-
Doe 6 eetlepels Calvé slasaus Yoghurt in een kom en voeg daar een paar frambozen aan toe. Prak het geheel fijn en breng op smaak met grove mosterd, peper en zout.
-
Meng in een schaal de spinazieblaadjes met de rode ui, de pijnboompitten en de kaas. Schep voorzichtig de frambozen door de salade en breng op smaak met de dressing. Verdeel de spinaziesalade over de borden.
Zat er iets tussen wat je lekker vindt? Kijk hier voor meer ideeën:
-
Pindakaas Kruidnoten
Heb je al een keer pindakaas kruidnoten gemaakt? Met Calvé pindakaas maak je er bijzondere kruidnoten van! Een leuk karweitje om samen met de kinderen kruidnoten te bakken voor een Sinterklaas avond!
-
Pindakaas koeken
Heerlijke pindakaas koeken bakken in de oven doe je eenvoudig zelf met Calvé Pindakaas. Heerlijk voor bij de koffie of bij een High Tea. Bak er lekker veel, want iedereen is er dol op.

Probeer onze nieuwe range met heerlijke sausjes!
Bijvoorbeeld de Honing Mosterd saus, waarbij je de hele mosterdzaadjes en honing echt proeft! Deze saus is heeft een stevige structuur, waardoor de saus perfect is om te dippen. Daarnaast zit de saus in erg mooie potjes, die je zo op tafel zet tijdens de borrel of tijdens een avondje gourmetten met je familie of vrienden.