Sandwich met gerookte kipfilet, tomaat en paprika

Heerlijk zomerse sandwich. Ziet er schitterend uit door het bruin van het brood met de volle kleuren van de gele paprika en tomaten. Dit broodje met gerookte kipfilet, tomaat en paprika maak je natuurlijk met Calvé Licht & Romig.

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 3 tomaten
  • 1 gele paprika
  • 200 g gerookte kipfilet
  • 8 bruine boterhammen
  • 2 el Calvé Licht & Romig
  • 4 blaadjes Romeinse sla
  • Portie grootte 4

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 2102
    • Eiwit 120.1g
    • Koolhydraten incl. vezel 336.8g
    • Koolhydraten excl. vezel 280.8g
    • Suikers 47.5g
    • Vezels 56.0g
    • Vet 31.1g
    • Verzadigd vet 6.9g
    • Onverzadigd vet 20.4g
    • Enkelvoudig onverzadigde 13.2g
    • Meervoudig onverzadigde 5.4g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 19mg
    • Natrium 3272mg
    • Zout 8.18g
    • Calcium 88%
    • Ijzer 113%
    • Kalium 71%
    • Vitamine C 114%
    • Vitamine A 18%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Was de tomaten en paprika. Snijd de tomaten in plakken en de paprika in repen. Snijd de gerookte kipfilet in plakjes.

  2. Besmeer alle bruine boterhammen met Calvé Licht & Romig.

  3. Beleg de helft van de boterhammen met een blad sla, daarop een paar plakken kipfilet, vervolgens de tomaat met de repen paprika. Garneer met wat Calvé Licht & Romig. Dek af met de andere boterhammen. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden.

  4. Leg de sandwiches op een schaal en zet op tafel. Eet smakelijk!

garneer met bieslook