Rundvlees spiezen

Deze rundvlees spiezen voor op de BBQ worden gemarineerd in een lekkere barbecue saus. Hiermee geef je je barbecue een spannend tintje!

Porties

4

Bereidingstijd

25 min

Eetmoment

Avondmaal

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

 

 

Ingrediënten

  • 200 g runderfilet
  • 0,5 tl zout (optioneel)
  • 0,25 tl peper
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 el scherpe paprikapoeder
  • 100 ml Calvé Barbeque Saus
  • Extra nodig: 8 spiezen
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 112
    • Eiwit 13.7g
    • Koolhydraten incl. vezel 11.9g
    • Koolhydraten excl. vezel 10.1g
    • Suikers 7.4g
    • Vezels 1.8g
    • Vet 1.5g
    • Verzadigd vet 0.5g
    • Onverzadigd vet 0.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.5g
    • Meervoudig onverzadigde 0.2g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 15mg
    • Natrium 462mg
    • Zout 1.15g
    • Calcium 3%
    • Ijzer 11%
    • Kalium 14%
    • Vitamine C 166%
    • Vitamine A 18%

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees en de groenten in blokjes van gelijke grootte en kruid met (zout), peper en paprikapoeder. Meng goed en rijg het vlees en de groenten op 8 barbecue spiezen.

  2. Bak de spiesjes 10 minuten op de BBQ of grill, draai regelmatig.

  3. Serveer met Calvé Barbecue saus.

Serveersuggestie: lekker met geroosterde zoete aardappels met crème fraîche en gesneden bosui en peterselie.