Rosbief met waterkers, rode ui en groene paprika

Heerlijke salade van rosbief, waterkers, rode ui, groene paprika en Calvé dressing Caesar. Erg lekker op een zomerse avond met Gazpacho en ciabatta brood.

Porties

4

Bereidingstijd

10 min

Eetmoment

Diner, Lunch

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 300 g rosbief (in plakken gesneden)
  • 2 bossen waterkers
  • 1 rode ui
  • 2 groene paprika's
  • 4 takjes basilicum (garnering)
  • 4 el Calvé Dressing Caesar
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 161
    • Eiwit 18.6g
    • Koolhydraten incl. vezel 5.5g
    • Koolhydraten excl. vezel 3.6g
    • Suikers 2.4g
    • Vezels 1.9g
    • Vet 7.5g
    • Verzadigd vet 1.7g
    • Onverzadigd vet 5.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde 1.1g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 41mg
    • Natrium 200mg
    • Zout 0.50g
    • Calcium 4%
    • Ijzer 11%
    • Kalium 14%
    • Vitamine C 72%
    • Vitamine A 9%

Bereidingswijze

  1. Was de waterkers en laat uitlekken in een vergiet. Pel de rode ui en snijd in stukjes. Maak de paprika schoon en snijd in repen. Hak de basilicum fijn.

  2. Meng in een schaal de waterkers, de ui en de paprika. Schep daarna de rosbief en de Calvé dressing Caesar erdoor. Garneer met de basilicum.