Noedel salade met gemarineerde paddestoelen, bosui en Parmezaanse kaas

Heerlijke noedelsalade met gemarineerde paddestoelen, bosui, Parmezaanse kaas en natuurlijk Calvé Yofresh en Calvé Salad Mix Tuinkruiden. Deze noedel salade is erg lekker met een bospaddestoelensoep

Porties

4

Bereidingstijd

15 min

Eetmoment

Diner

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 4 el Calvé Yofresh
  • 8 gram Calvé Salad Mix Tuinkruiden
  • 1 pak wok noedels
  • 500 g gemengde paddenstoelen
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 sjalot
  • 2 takjes verse bladpeterselie
  • 3 bosuien
  • 75 g parmezaanse kaas
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 461
    • Eiwit 20.7g
    • Koolhydraten incl. vezel 53.9g
    • Koolhydraten excl. vezel 49.9g
    • Suikers 6.9g
    • Vezels 3.9g
    • Vet 18.9g
    • Verzadigd vet 5.5g
    • Onverzadigd vet 12.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 6.9g
    • Meervoudig onverzadigde 1.8g
    • Trans vet 0.2g
    • Cholesterol 71mg
    • Natrium 486mg
    • Zout 1.21g
    • Calcium 23%
    • Ijzer 20%
    • Kalium 18%
    • Vitamine C 10%
    • Vitamine A 4%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Maak de dressing door de Calvé Yofresh en de Calvé saladmix tuinkruiden te mengen met 2 el water, goed roeren en even laten staan.

  2. Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel na met koud water. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en pel en snipper het sjalotje.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de paddestoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het sjalotje enkele minuten. Schep de paddenstoelen uit de pan en doe ze in een kom.

  4. Snijd de bosuitjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Voeg dit mengsel samen met de woknoodles en de dressing toe aan de paddenstoelen en meng goed door.

  5. Serveer de noedelsalade in diepe schaaltjes.