No Bake Pindakaasrepen

Voor deze no bake pindakaasrepen heb je geen oven nodig. Wil je zonder oven toch lekkere pindakaasrepen maken? Gebruik dan dit no bake pindakaasrepen recept. In ongeveer 20 minuten maak je deze lekkere crunchy repen.

Porties

6

Bereidingstijd

20 min

Eetmoment

Tussendoortjes en snacks, Theetijd

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 100 g Calvé Pindakaas
  • 30 g kokosolie
  • 30 g honing
  • 175 g havermout
  • 50 g pinda's (gehakt)
  • 30 g pure chocolade
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    6

    • Energie 363
    • Eiwit 10.8g
    • Koolhydraten incl. vezel 31.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 25.8g
    • Suikers 7.3g
    • Vezels 5.3g
    • Vet 22.6g
    • Verzadigd vet 7.6g
    • Onverzadigd vet 14.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde 4.1g
    • Meervoudig onverzadigde 1.7g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 42mg
    • Zout 0.10g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 11%
    • Kalium 6%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Doe de pindakaas met de kokosolie en de honing in een pan en verwarm kort. Voeg de havermout en de gehakte pinda’s toe en meng door elkaar.

  2. Doe het mengsel in een bakvorm of ovenschaal bekleed met bakpapier. Laat dit in de koelkast uitharden.

  3. Verwarm eventueel wat chocolade au bain marie. Drizzle de chocola over de pindakaas repen. Snijd de pindakaas repen in gelijke stukken.

  4. Bewaar de pindakaas repen in de koelkast zodat ze hard blijven.