No Bake Pindakaasrepen


Voorbereidingstijd

15 min

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 100 gram Calvé Pindakaas
  • 30 gram kokosolie
  • 30 gram honing
  • 175 gram havermout
  • 50 gram pinda's (gehakt)
  • 30 gram pure chocolade
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    6

    • Energie 363
    • Eiwit 10.8g
    • Koolhydraten incl. vezel 31.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 25.8g
    • Suikers 7.3g
    • Vezels 5.3g
    • Vet 22.6g
    • Verzadigd vet 7.6g
    • Onverzadigd vet 14.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde 4.1g
    • Meervoudig onverzadigde 1.7g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 42mg
    • Zout 0.10g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 11%
    • Kalium 6%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Doe de pindakaas met de kokosolie en de honing in een pan en verwarm kort. Voeg de havermout en de gehakte pinda’s toe en meng door elkaar.

  2. Doe het mengsel in een bakvorm of ovenschaal bekleed met bakpapier. Laat dit in de koelkast uitharden.

  3. Verwarm eventueel wat chocolade au bain marie. Drizzle de chocola over de pindakaas repen. Snijd de pindakaas repen in gelijke stukken.

  4. Bewaar de pindakaas repen in de koelkast zodat ze hard blijven.