Mini-tournedos met rozemarijn en Barbecue saus

Heerlijke mini tournedos met rozemarijn en Calvé Barbecue saus. Voor nog meer verrukkelijke gourmetrecepten dan deze haasbiefstuk moet je bij Calvé zijn. Kijk op deze site voor nog meer gourmetrecepten.

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5 min

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 el vloeibare margarine
  • 200 g kalfshaasbiefstukje
  • 1 el fijngehakte rozemarijn
  • 4 rozemarijntakjes
  • 2 el Calvé Barbecue Saus
  • Portie grootte 4

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 96
    • Eiwit 12.1g
    • Koolhydraten incl. vezel 2.1g
    • Koolhydraten excl. vezel 1.7g
    • Suikers 1.3g
    • Vezels 0.4g
    • Vet 4.4g
    • Verzadigd vet 0.8g
    • Onverzadigd vet 3.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 2.2g
    • Meervoudig onverzadigde 1.0g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 16mg
    • Natrium 89mg
    • Zout 0.22g
    • Calcium 1%
    • Ijzer 6%
    • Kalium 7%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Gourmetten: Verhit een beetje vloeibare margarine in een gourmetpannetje. Leg een mini-tournedos met wat rozemarijn in het pannetje, bestrooi met peper en bak het vlees in een paar minuutjes rondom bruin en rosé van binnen.

  2. Schep een lepeltje Calvé Barbecuesaus midden op een mooi bordje, zet het haasbiefstukje in de saus, strooi er wat grof zeezout over en leg er een takje rozemarijn naast.