Kruidige aardappelsalade

Deze lekkere kruidige aardappelsalade smaakt heerlijk als bijgerecht bij een barbecue of brunch en is eenvoudig te maken.

Porties

4

Bereidingstijd

30 min

Eetmoment

Lunch, Brunch, Diner

 

 

Ingrediënten

  • 800 g vastkokende aardappelen, geschild
  • 60 g rode ui, gesnipperd
  • 1,5 el mosterd
  • 60 g Hellmann's Light
  • 6 el Calvé Schaschlik Saus
  • 5 g verse peterselie, fijngesneden
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 215
    • Eiwit 4.0g
    • Koolhydraten incl. vezel 41.1g
    • Koolhydraten excl. vezel 37.7g
    • Suikers 8.9g
    • Vezels 3.5g
    • Vet 4.4g
    • Verzadigd vet 0.4g
    • Onverzadigd vet 4.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.3g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 3mg
    • Natrium 419mg
    • Zout 1.05g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 5%
    • Kalium 20%
    • Vitamine C 39%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

  • Kook de aardappelen, giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.

  • Meng de rode ui, mosterd, Hellmann's light, Calvé Schaschlik saus en peterselie.

  • Voeg de aardappelen toe en serveer koud.