Kruidige aardappelsalade

Porties

4

Bereidingstijd

30 min

Eetmoment

Diner, Lunch, Brunch

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 800 gram aardappels geschild
  • 60 gram gesnipperde rode ui
  • 1,5 theelepel mosterd
  • 60 gram Hellmann's Light
  • 6 eetlepels Calvé Mexican Chipotle saus
  • 5 gram fijngesneden verse peterselie
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 180
    • Eiwit 3.4g
    • Koolhydraten incl. vezel 33.7g
    • Koolhydraten excl. vezel 30.6g
    • Suikers 2.5g
    • Vezels 3.1g
    • Vet 4.1g
    • Verzadigd vet 0.4g
    • Onverzadigd vet 3.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.1g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 3mg
    • Natrium 135mg
    • Zout 0.34g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 5%
    • Kalium 20%
    • Vitamine C 39%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels, giet ze af en snijd ze in blokjes.

  2. Meng de rode ui, mosterd, Hellmann's light, Calvé Mexican Chipotle en peterselie.

  3. Voeg de aardappels toe en serveer koud.