Kruidige aardappelsalade

Deze lekkere kruidige aardappelsalade smaakt heerlijk als bijgerecht bij een barbecue of brunch en is eenvoudig te maken.

Porties

4

Bereidingstijd

30 min

Eetmoment

Lunch, Brunch, Diner

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

 

 

Ingrediënten

  • 800 g vastkokende aardappelen, geschild
  • 60 g rode ui, gesnipperd
  • 1,5 el mosterd
  • 60 g Hellmann's Light
  • 6 el Calvé Schaschlik Saus
  • 5 g verse peterselie, fijngesneden
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 216
    • Eiwit 4.0g
    • Koolhydraten incl. vezel 41.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 37.7g
    • Suikers 8.8g
    • Vezels 3.5g
    • Vet 4.5g
    • Verzadigd vet 0.5g
    • Onverzadigd vet 4.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.2g
    • Meervoudig onverzadigde 0.2g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 3mg
    • Natrium 420mg
    • Zout 1.05g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 5%
    • Kalium 20%
    • Vitamine C 39%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen, giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.

  2. Meng de rode ui, mosterd, Hellmann's light, Calvé Schaschlik saus en peterselie.

  3. Voeg de aardappelen toe en serveer koud.