Ingrediënten
- 1 augurk (op azijn)
- 1,5 eetlepel Calvé Mayonaise
- peper en zout
- 50 gram sperziebonen
- 50 gram radijzen
- 3 lente-uien
- 2 plakjes gekookte ham (dik)
Bereidingswijze
-
Snijd de uiteinden van de boontjes, snijd ze in stukjes en blancheer ze kort in kokend water. Laat schrikken onder koud water, laat goed uitlekken en laat afkoelen.
-
Verwijder het vet van de ham en snijd daarna in kleine blokjes. Snipper de augurk fijn en snijd de lente-uitjes in ringen. Maak de radijsjes schoon, spoel goed en snijd in fijne staafjes.
-
Meng alle ingrediënten met de mayonaise tot een romige vleessalade. Kruid met peper en zout.
Zat er iets tussen wat je lekker vindt? Kijk hier voor meer ideeën:
-
Pindakaas Kruidnoten
Heb je al een keer pindakaas kruidnoten gemaakt? Met Calvé pindakaas maak je er bijzondere kruidnoten van! Een leuk karweitje om samen met de kinderen kruidnoten te bakken voor een Sinterklaas avond!
-
Pindakaas koeken
Heerlijke pindakaas koeken bakken in de oven doe je eenvoudig zelf met Calvé Pindakaas. Heerlijk voor bij de koffie of bij een High Tea. Bak er lekker veel, want iedereen is er dol op.

Probeer onze nieuwe range met heerlijke sausjes!
Bijvoorbeeld de Honing Mosterd saus, waarbij je de hele mosterdzaadjes en honing echt proeft! Deze saus is heeft een stevige structuur, waardoor de saus perfect is om te dippen. Daarnaast zit de saus in erg mooie potjes, die je zo op tafel zet tijdens de borrel of tijdens een avondje gourmetten met je familie of vrienden.