Ingrediënten
- 4 kipfilets à 150 g
- 3 tomaten
- 1 stokbrood
- 1 ui, fijngesneden
- 1 blikje maïs à 200 g
- 1 pot bruine bonen à 360 g, afgespoeld en uitgelekt
- peper
- 15 g peterselie, grof gehakt
- 2 el olijfolie
- 3 el Calvé Barbeque Saus
- 1 kleine komkommer, in halve plakjes
Bereidingswijze
-
Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Bestrijk de kipfilets met de olijfolie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Gril de kipfilets in ± 12 minuten aan beide kanten bruin en gaar.
-
Doe intussen de tomaat, komkommer, ui, mais en bonen in een schaal. Schep er de barbecuesaus en peterselie door. Breng op smaak met peper en zout naar smaak.
-
Serveer de gegrilde kipfilet met de bbq-salade en het stokbrood.