Ingrediënten
- 400 g kippendijfilet
- 1 rode ui
- 2 el olijfolie
- 4 el Calvé Barbeque Saus
- 4 lente-uien, in ringetjes
- peper
- zout
- 8 plakjes zuurdesembrood
- 30 g boter
- 8 plakjes jonge kaas
Bereidingswijze
-
Snijd de kip in fijne repen. Pel de rode ui en snipper deze fijn. Bak de kip met de rode ui in de olijfolie en roerbak tot de kip gaar is. Voeg de barbecuesaus en de lente-ui toe. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk telkens één kant van de 8 sneetjes brood met boter. Leg een plakje kaas op de niet-beboterde kant en een flinke lepel gebakken kip. Leg er een sneetje kaas op en dek af met een tweede sneetje brood, met de beboterde kant naar boven. Maak zo 4 sandwiches.
-
Gril de sandwiches op de barbecue ca. 3 minuten, tot de kaas mooi begint te smelten.