De carpacciowrap


Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 350 gram rundercarpaccio
  • 2 grote wraps
  • 1 pot pesto
  • 450 gram Calvé Licht & Romig
  • rucola
  • pijnboompitjes
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • beetje olijfolie
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    • Energie 3474
    • Eiwit 107.6g
    • Koolhydraten incl. vezel 125.6g
    • Koolhydraten excl. vezel 116.6g
    • Suikers 36.3g
    • Vezels 9.0g
    • Vet 285.2g
    • Verzadigd vet 60.0g
    • Onverzadigd vet 208.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde 79.9g
    • Meervoudig onverzadigde 18.9g
    • Trans vet 1.8g
    • Cholesterol 442mg
    • Natrium 9067mg
    • Zout 22.67g
    • Calcium 96%
    • Ijzer 85%
    • Kalium 46%
    • Vitamine C 123%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Schep een eetlepel pesto en een eetlepel Calvé Licht en Romig op een wrap. Verdeel het over de wrap (het mengt in feite vanzelf).

  2. Leg hier een portie van de carpaccio op.

  3. Verdeel de pijnboompitjes, kaas en olie (die meestal in de verpakking zitten) erover en garneer met wat rucola.

  4. Rol de wraps op en snijd doormidden of snijd in schuine plakken van 2 cm als het om een borrelhapje gaat.