Boterham versieren als voetbal met pindakaas en hagelslag

Stoer kindersandwich versieren doe je eenvoudig zelf met dit recept, Calvé Pindakaas en hagelslag. Kijk snel op deze site voor nog meer schitterende versierde kinderboterhammen.

Porties

1

Bereidingstijd

10 min

Eetmoment

Ontbijt, Lunch

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 casino boterham (rond busbrood)
  • 20 g Calvé Pindakaas
  • 20 g chocolade hagelslag
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    1

    • Energie 1926
    • Eiwit 67.7g
    • Koolhydraten incl. vezel 364.6g
    • Koolhydraten excl. vezel 345.3g
    • Suikers 35.5g
    • Vezels 19.3g
    • Vet 25.7g
    • Verzadigd vet 6.0g
    • Onverzadigd vet 17.4g
    • Enkelvoudig onverzadigde 3.4g
    • Meervoudig onverzadigde 4.1g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 20mg
    • Natrium 3604mg
    • Zout 9.01g
    • Calcium 50%
    • Ijzer 34%
    • Kalium 26%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Bestrijk de ronde boterham met pindakaas en teken er met een cocktailprikkertje de lijnen van een voetbal in. Vul de ‘zwarte vlakken’ met donkere hagelslag. Leg met hagelslagkorrels lijntjes tussen de andere vlakken.

Betrek bij deze voetbal-boterham met pindakaas en hagelslag de kinderen extra door ze te vragen hoe bijvoorbeeld een tennisbal er uit moet zien en maak deze samen.