BBQ spiesjes van gehakt

Deze spiesjes van gehakt zijn heerlijk voor op de BBQ.

Porties

4

Bereidingstijd

20 min

Eetmoment

Avondmaal

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 400 gram gehakt
  • 0,5 theelepel zout (optioneel)
  • 0,25 theelepel peper
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 15 g paneermeel
  • 100 milliliter Calvé Barbeque Saus
  • 2 bosuitjes
  • 8 satéprikkers
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 269
    • Eiwit 20.1g
    • Koolhydraten incl. vezel 10.1g
    • Koolhydraten excl. vezel 8.8g
    • Suikers 5.2g
    • Vezels 1.2g
    • Vet 16.7g
    • Verzadigd vet 7.0g
    • Onverzadigd vet 7.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde 7.3g
    • Meervoudig onverzadigde 0.5g
    • Trans vet 0.5g
    • Cholesterol 53mg
    • Natrium 569mg
    • Zout 1.42g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 12%
    • Kalium 11%
    • Vitamine C 17%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Meng het gehakt met de ui, (zout), peper en 40 ml Calvé Japanese Sticky Grill saus. Voeg het paneermeel toe, meng goed en vorm 8 spiesjes.

  2. Bak de spiezen vlees op de barbecue of grill voor ongeveer 10 minuten.

  3. Serveer de spiesjes met de rest van de Calvé Japanese Sticky Grill saus. En bestrooi met de gesneden bosui.

Serveersuggestie: lekker met limoenpartjes, sesam en Aziatische noodles.