Aardappelsalade met komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat

Heerlijke frisse aardappelsalade van komkommer, salami, basilicum en cherrytomaat. Met natuurlijk een verrukkelijke frisse Calvé Yofresh dressing. Een echt aanrader voor elke barbecue.

Kooktijd

15 min

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 700 g voorgekookte krieltjes
  • 2 komkommers
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 250 g salami (1 geheel)
  • 1 bosje basilicum
  • 6 el Calvé Dressing Yofresh (naar smaak)
  • Portie grootte 4

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 453
    • Eiwit 16.0g
    • Koolhydraten incl. vezel 42.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 37.0g
    • Suikers 9.2g
    • Vezels 5.3g
    • Vet 26.0g
    • Verzadigd vet 9.4g
    • Onverzadigd vet 14.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde 9.8g
    • Meervoudig onverzadigde 2.4g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 45mg
    • Natrium 951mg
    • Zout 2.38g
    • Calcium 9%
    • Ijzer 26%
    • Kalium 39%
    • Vitamine C 58%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat afkoelen. Was de groenten. Snijd de komkommer in brede staafjes van ca. 3 cm lang. Halveer de cherrytomaten. Snijd de salami in blokjes en hak de basilicum fijn.

  2. Schep de aardappeltjes in een schaal en breng op smaak met peper. Voeg vervolgens 6 eetlepels Calvé Yofresh dressing toe. Meng nu de komkommer, tomaat, salami en basilicum erdoor en schep goed door. Breng eventueel nog meer op smaak met de dressing.