Oosterse Mayonaise

Zelf oosterse mayonaise maken

Heerlijke mayonaise met een Oosterse twist. Deze heerlijke saus maak je eenvoudig zelf met knoflook, verse gember, ketjap, oestersaus en natuurlijk Calvé Mayonaise. Erg lekker bij zalm. 

  • Porties

    12 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 300 ml Calvé Mayonaise
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stukje verse gemberwortel
  • 25 ml ketjap manis
  • 1 tl oestersaus (verkrijgbaar bij toko)

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 186.16 kcal
Vet 19.64 g
Onverzadigd vet 1.68 g
Suikers 1.95 g
Vezels 0.05 g
Natrium 132.5 mg

Bereidingswijze

  1. Schil het stukje gemberwortel en rasp het fijn (1 tl).

  2. Meng in een hakmolentje de mayonaise met de uitgeperste knoflook, gember, ketjap en oestersaus tot een gladde saus.

  3. Laat de Oosterse saus minimaal een half uur staan zodat de verschillende smaakjes goed kunnen intrekken.