De carpacciowrap

Een fan van carpaccio en wraps? Dan is dit de ideale wrap voor jou! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes

  •  

Ingrediënten

  • 2 el pesto
  • 2 el Calvé Licht & Romig
  • 2 grote wraps
  • 200 g rundercarpaccio
  • 1.5 el pijnboompitjes
  • 25 g Parmezaanse kaas
  • beetje olijfolie
  • 20 g rucola

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 306.39 kcal
Vet 19.53 g
Onverzadigd vet 5.94 g
Suikers 2.0 g
Vezels 1.15 g
Natrium 820.54 mg

Bereidingswijze

  1. Schep een eetlepel pesto en een eetlepel Calvé Licht en Romig op een wrap. Verdeel het over de wrap (het mengt in feite vanzelf).

  2. Leg hier een portie van de carpaccio op.

  3. Verdeel de pijnboompitjes, kaas en olie (die meestal in de verpakking zitten) erover en garneer met wat rucola.

  4. Rol de wraps op en snijd doormidden of snijd in schuine plakken van 2 cm als het om een borrelhapje gaat.