Wie is er niet groot mee geworden?

Wie is er niet groot mee geworden

Bouwstoffen

Je kunt met een gerust hart een lekkere boterham met pindakaas smeren voor je kids. Want pindakaas is een bron van bouwstoffen, het bevat onverzadigde vetten en eiwitten
Bouwstoffen

Pinda Plant

Pinda’s worden ook wel aardnoten, olienoten of apennoten genoemd. Eigenlijk is een pinda geen noot maar een peulvrucht, de vrucht van de pindaplant. De pinda’s groeien aan de wortels van de plant, dus onder de grond. Oorspronkelijk komen pinda’s uit Zuid-Amerika, en uit andere landen waar het veel regent.

Nederland is dus het perfecte land zou je zeggen! Maar helaas, het is hier niet warm genoeg. De grootste producenten van pinda’s zijn China, Israël, de VS, Egypte, Argentinië en Zuid Afrika.
Pinda Plant

Heel veel pinda’s én vakmanschap

Wat veel mensen niet weten, is dat pindakaas een heel eenvoudig product is. Want in de welbekende pot met bruine dop zit niets anders dan heel veel pinda’s. Zo’n 585 per pot. En een beetje olie, vet en zout. Dat is alles wat er nodig voor lekker broodbeleg. Verder helemaal niets. Dankzij ons vakmanschap lukt het ons om de smeuïgste van Nederlands te zijn.
Heel veel pinda’s én vakmanschap

Wie is er niet groot mee geworden?

Een dubbele boterham met pindakaas als ontbijt of na het zwemmen. Mee onderweg of lekker thuis. Wie is er niet groot mee geworden? Wij allemaal, en onze kinderen ook weer.
Wie is er niet groot mee geworden
Maak je boterham met pindakaas nog lekkerder