LEKKER TRAINEN IN DE MEIVAKANTIE MET DE ORANJE LEEUWINNEN!

Calvé Pindakaas: De Leeuwinnen Academy

Als je ver wilt komen, als dat je grote droom is, dan moet je aan de slag!  Doorzetten!  Om je een handje te helpen zorgt Calvé Pindakaas voor de perfecte brandstof voor een voetbalcarrière.

Calvé Pindakaas en de Oranjeleeuwinnen zetten zich in om jong & oud met kleine en grote dromen te inspireren, met iedere dag een toffe uitdaging van 12 OranjeLeeuwinnen tijdens de Meivakantie. Check het uit  op ons Instagram-kanaal of Facebook.

Doet jouw kind ook mee?

Instagram Facebook

Meedoen?

  1. Volg ons op onze  Instagram pagina @Calvepindakaasofficial of op Calvé Pindakaas Facebook om alle video’s te kunnen bekijken. Elke dag komt er een nieuwe video online waarin een Oranjeheldin een uitdaging uitlegt, dus mis het niet!
  2. Bekijk de nieuwe uitdaging, oefen veel, en maak er een video van.
  3. Gelukt? Deel jouw video binnen 24 uur op Instagram en tag @calvepindakaasofficial en #Leeuwinnenacademy zodat wij de uitdaging te zien krijgen! Of deel de video in de reacties op Calvé Pindakaas op Facebook.
  4. Nu is het wachten geblazen! Maar niet getreurd, de volgende dag komt er weer een nieuwe uitdaging online. Vanaf 28 april maken we iedere dag een winnaar bekend via een reactie op onze Instagram & Facebook.

Per uitdaging wordt 1 winnaar geselecteerd, dus in totaal geven we 12 prijzen weg. 

Klik hier voor de actievoorwaarden

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en nieuwe producten!