Vier het feestje samen met ons: wie jarig is trakteert!

Al 75 jaar heeft Calve de lekkerste pindakaas van Nederland. En daar zijn we maar wat trots op!  Zo’n heerlijke pot pindakaas is al jaren de bouwstof voor iedereen met grote dromen. Kijk hieronder maar naar onze nieuwe commercial waarin we trots de meest iconische reclames samen brengen. Want wie is er nu niet groot mee geworden?

En wie jarig is trakteert! Misschien heb jij de feestpot gevonden in de winkel of wil je stemmen op jouw favoriete commercial van Calve en kans maken op een jaar lang gratis pindakaas. Of wil je dat we met Calve de lekkerste boterhammen komen uitdelen voor jouw grote wedstrijd? Klik hier beneden om het feestje mee te vieren.

 

Geschiedenis van 75 jaar Calvé pindakaas

In mei is het 75 jaar geleden dat Calvé werd geïntroduceerd in Nederland. De Nederlandse Oliefabriek (NOF) in Delft startte in 1948, naast het fabriceren van slaolie en mayonaise uit aardnoten, met het maken van een pasta uit deze grondstof. Zo werd het eerste potje Calvé pindakaas geboren. Het broodbeleg, dat rijk is aan onverzadigde vetten en een bron van vitaminen en mineralen,  was zeer welkom in de magere jaren na de Tweede Wereldoorlog.

Nu 75 jaar later staat Calve niet alleen bekend om onze gezonde bouwstenen, maar ook om de opvallende tv-reclames. Daar zijn we ontzettend trots op! Want wie is er nu niet groot mee geworden?